Veelgestelde vragen

Wanneer verschijnt het magazine?

GTST Magazine 2019 verschijnt op donderdag 4 juli 2019. Als je ‘m voor 27 juni hebt besteld, heb je het magazine op de dag van verschijning als eerste in huis!

Waar kan ik het magazine kopen?

Het magazine is vanaf 4 juli in de loop van de dag te koop bij oa Primera, Bruna, AKO, de Readshop, maar ook bij supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo. Het boek is alleen online verkrijgbaar via de webshop.

Wat kan ik verwachten van GTST Magazine?

Dit jaar is het thema van het GTST Magazine ‘grenzen verleggen’. Hoofdredacteuren Alkan en Melissa gaan met collega-acteurs hun ultieme uitdaging aan. Wie heeft er altijd al in GTST willen spelen, had anders graag profvoetballer willen worden of willen racen op het circuit? Ook nemen enkele acteurs de functie voor een dag over van hun backstage-collega’s en worden anderen geïnterviewd hoe zij privé en werk met elkaar combineren. Nieuw dit jaar is dat lezers van het magazine via QR-codes exclusieve videocontent zien. Denk aan extra interviews en behind the scenes verhalen van diverse shoots.

Hoeveel kost GTST Magazine?

GTST Magazine kost 6,99 euro. Wanneer je het magazine online besteld worden er 2 euro verzendkosten bijgerekend. Je kunt het magazine dit jaar ook in boekvorm bestellen. Dit kost in totaal 35 euro. Bestellen kan via de webshop.

Waarom zou ik het magazine in de pre-order bestellen?

Als je de uitgave voor 27 juni hebt besteld (pre-order), heb je ‘m als eerste in huis én ben je verzekerd van jouw exemplaar! Daarnaast ontvang je als early-bird een extra verrassing bij je bestelling waarbij je een exclusieve vooruitblik krijgt op het volgende seizoen.

Hoeveel edities van het GTST Magazine komen er dit jaar?

Dit jaar komt er net als in 2018 één dikke zomerse editie. De uitgave is dit jaar wel als boek te bestellen. Dit boek is gebaseerd op het magazine, maar bevat heel veel extra’s. In het boek vind je een interview met hoofdredacteuren Alkan en Melissa, nóg meer foto’s, recepten van Ferry en Melissa, een foto-preview van het nieuwe seizoen en een exclusief interview met GTST-baas Rohan Gottschalk over 30 jaar GTST en uiteraard het nieuwe seizoen.

Kan ik de edities van 2017 of 2018 nog kopen?

De edities van 2017 en 2018 zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

Hoe scan ik de QR-codes in GTST Magazine?

De artikelen in GTST Magazine zijn voorzien van een QR-code. Door deze te scannen, krijg je toegang tot exclusieve videocontent naast het artikel. Hieronder staat per besturingssysteem uitgelegd hoe je de QR-codes scant.

Voor Apple-gebruikers:

  • Open de camera op je smartphone.
  • Richt de camera op de QR-code en houd de telefoon stil.
  • Er verschijnt een melding in beeld die je door linkt naar de video.
  • Als je op de melding klikt, kun je de video bekijken.

Voor Android-gebruikers:

  • Download de Google Lens App (gratis) in de Playstore.
  • Open Google Lens en geef de app toegang tot je camera.
  • Scan met de app de betreffende QR-code.
  • Wanneer je de QR-code scant, verschijnt de bijbehorende link in beeld.
  • Door op de link te klikken kom je bij de video terecht.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante advertenties te tonen. Als je verdergaat op deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie.

Accepteren