Veelgestelde vragen

Waarom zou ik het magazine nu alvast bestellen?

Als je de uitgave nu alvast besteld, heb je ‘m als eerste in huis én ben je verzekerd van jouw exemplaar! Daarnaast ontvang je als early-bird een extra verrassing bij je bestelling waarbij je een exclusieve vooruitblik krijgt op het volgende seizoen. Bestel de uitgave hier alvast.

Waar kan ik het magazine straks kopen?

Het magazine is te koop bij oa Primera, Bruna, AKO, de Readshop, maar ook bij supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo. Het boek is alleen online verkrijgbaar via de webshop.

Hoeveel edities van het GTST Magazine komen er dit jaar?

Dit jaar komt er net als in 2018 één dikke zomerse editie. De uitgave is dit jaar wel als boek te bestellen. Dit boek is gebaseerd op het magazine, maar bevat heel veel extra’s. In het boek vind je een interview met hoofdredacteuren Alkan en Melissa, nóg meer foto’s, recepten van Ferry en Melissa, een foto-preview van het nieuwe seizoen en een exclusief interview met GTST-baas Rohan Gottschalk over 30 jaar GTST en uiteraard het nieuwe seizoen.

Wanneer verschijnt het magazine?

GTST Magazine 2019 verschijnt op vrijdag 5 juli 2019. Als je ‘m nu bestelt, heb je het magazine op 4 juli als eerste in huis!

Kan ik de edities van 2017 of 2018 nog kopen?

De edities van 2017 en 2018 zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante advertenties te tonen. Als je verdergaat op deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie.

Accepteren